Homerr

Homerr

Hoe werkt Homerr?

Homerr is een duurzame en sociale pakketdienst die uitsluitend gebruik maakt van pakketpunten. Ze maken slim gebruik van de lege ruimte in bestelbusjes, waardoor ze zelf geen onnodige kilometers rijden en dus minder CO2 uitstoten.
De vervoerder werkt samen met Audax, een logistieke vervoerder die op grote schaal dagelijks winkels voorzien van tijdschriften/kranten/boeken door heel Nederland. Zo kunnen ze, samen met het gebruik van verzamelpunten, tot wel 79% CO2 per pakket besparen en een laag tarief aanbieden.
Klanten beoordelen de duurzame vervoerder met een 4.3 op basis van 13.000 beoordelingen

Waarom zijn leveringen via Homerr langer onderweg?
Door twee tot vier keer in de week deze pakketjes op te halen en te leveren, bespaart de vervoerder een hoop CO2-uitstoot en kosten. Vergeleken met koeriersbedrijven die dagelijks rijden en aan huis leveren, besparen ze tot wel 79% CO2-uitstoot per pakket en zijn ze tot 40% goedkoper. Let er op dat de levertijd iets langer is dan bij andere koeriersbedrijven, in ruil voor een beter milieu en lagere verzendkosten.

Aandachtspunten:
Het maximale gewicht is 10 KG
Bezorging duurt 3-5 werkdagen
Pakketten worden na 7 dagen weer teruggestuurd.

De Groene missie van Homerr:

Bij Homerr willen we de wereld een stukje groener maken. Dit begint natuurlijk bij onszelf, met het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarnaast kijken we naar partijen met dezelfde missie die we kunnen steunen. Dit doen we, in tegenstelling tot de meeste partijen, niet door onze uitstoot te compenseren.
Samen met Justdiggit vergroenen we droge gebieden, wat zorgt voor afkoeling van de aarde. Dit doen we ongeacht het aantal pakketjes dat we verzenden. Zo houden we niet alleen de verantwoording van onze CO2 uitstoot bij onszelf, we kunnen ook veel meer vergroenen en bereiken!

Justdiggit

Kisiki Hai